Onze catering is als een ontdekkingstocht van smaken en geuren

Ik ben Sheela, geboren en opgegroeid in Tamil Nadu ,zuidelijke deelstaat van India. Ik houd van koken, voor famillie en vrienden, koken is altijd mijn passie geweest .Toen ik een klein meisje was hield ik al van koken, uren lang stond ik in de keuken met mijn moeder, het resulteerde vaak in een puinhoop, maar ik heb daardoor geleerd heerlijk traditioneel Indiaas te koken. Het koken heb ik geleerd met behulp van authentieke , seizoensgebonden , verse ingredi├źnten en het voorbereiden van alles vanaf de basis . Vandaag de dag ben ik nog steeds dezelfde persoon, experimenteer in de keuken met verschillende smaken en texturen. Onder tussen heb ik een heel scala aan eigen recepten gemaakt waar bij ik trouw blijf aan de authentieke zuid indiase smaken en tradities.

Chennaimasala | Bergen op Zoom
Thali |Chennaimasala

Chennai Masala

Ik heb Chennai masala als mijn bedrijfsnaam gekozen omdat ik geboren ben in de stad Chennai en wij daar veel masala gebruiken. Masala is een kruiden mengsel.

Bergen op Zoom | catering |Chennai masala

Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is de stad waar ik nu alweer 25 jaar met plezier woon, een echte Brabantse stad met veel horeca en gezelligheid.